"Ανακάλυψα το μεγαλύτερο μυστικό της γεύσης στο νησί, το οποίο συνδυάζεται με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, κάτι που πρέπει όλοι να σκέφτονται όταν προτείνουν οτιδήποτε την περίοδο που διανύουμε."

Στην Άνδρο βρέθηκε για 3 ημέρες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, καλεσμένη του Ιδρύματος Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως για τα επίσημα εγκαίνια της φετινής έκθεσης ζωγραφικής, του εικαστικού πια θεσμού "ΠΛΟΕΣ".
Η αγαπημένη μαγείρισσα δεν έχασε καθόλου χρόνο και γύρισε το νησί, ψάχνοντας για τα καλύτερα τοπικά προϊόντα. Αυτό το γευστικό ταξίδι είναι η αγαπημένη συνήθεια της σε όποιον τόπο κι αν επισκέπτεται, αφού αγαπάει τις καθαρές ελληνικές γεύσεις και φροντίζει να προμηθεύεται μόνο γνήσια ελληνικά προϊόντα για το εστιατόριο "Παπαδάκης", που διατηρεί στο Κολωνάκι μαζί με τον σύζυγό της. Παράλληλα θέλει να προωθεί όσο περισσότερο μπορεί την ελληνική κουζίνα και την ελληνική ποιότητα, παρουσιάζοντας τις ανακαλύψεις της  τα στα ταξίδια της στην Αμερική και την Ευρώπη.

Στη Χώρα της Άνδρου βρήκε τον παράδεισό της, στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο, το μαγαζί του Αχιλλέα Γρηγορακάκη, ο οποίος επιμένει στα παραδοσιακά προϊόντα και κάποια από αυτά είναι και μοναδικά στην παραγωγή τους, φτιαγμένα από τον ίδιο, τη σύζυγο του και τους γονείς τους.
Η ίδια είπε ότι ανακάλυψε το μεγαλύτερο μυστικό της γεύσης στο νησί, το οποίο συνδυάζεται με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, κάτι που πρέπει όλοι να σκέφτονται όταν προτείνουν οτιδήποτε την περίοδο που διανύουμε.
Η Αργυρώ λάτρεψε και ξεχώρισε το κατσικίσιο τυρί, τις μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού, αλλά και το κλασσικό γλυκό των παιδικών μας χρόνων το υποβρύχιο. Μάλιστα, μια ολόκληρη ημέρα, την Κυριακή 28 Ιουλίου, την πέρασε μέσα στο κατάστημα ανακαλύπτοντας γεύσεις.
Το govastileto.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα προϊόντα που ξεχώρισε η μαγείρισσα και θα τα προτείνει μέσα από τα πιάτα της, αλλά και από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τη χώρα μας σε όλους όσοι την ακολουθούν και εκτιμούν τη γνώμη της από όλο τον κόσμο.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, http://argiro.gr